Kvällsevent

Workshop med Michael Saliba

Känner du att det kan vara svårt att gå fram och prata med företag när du är på mässor? Vad ska man säga och när? Hur skapar man en bra kontakt med företaget? Det är inte helt lätt, men det finns strategier som faktiskt går att lära sig!

Workshopen Nätverkande på nästa nivå bygger på en i Sverige unik kombination av erfarenhet och kunskap inom nätverkande och kommunikation från över ett decennier av dedikation och trial by error av Micheal Saliba.

Pedagogiken i workshopen är föreläsningsorienterad och bygger på självupplevd inlärning. I praktiken innebär det att deltagarna får träna på utvalda teoretiska moment och samtidigt uppleva vissa moment då workshoppen i sig är uppbyggd av de steg som deltagaren själv får lära sig och på sätt blir de teoretiska momenten självbevisande.

  • Förkunskaper:
    Inga specifika förkunskapskrav krävs, men det är till fördel om du själv känner att du har en viss kontroll över vad du har för vision i framtiden för dig själv och vill lära dig utöka den ännu mer. Om du inte har ett LinkedIn-konto, så bör du skaffa det inför denna workshop.

  • Mål:
    Du kommer att känna dig tryggare, lugnare och ha kunskap och färdighet om hur du inleder, för dig samt avslutar ett nätverksmöte. Du kommer även att få med sig hög kunskap i hur du använder de olika teknikerna att skapa framgångsrika nätverk, tekniker som gör att det hjälper dig, istället för stjälper dig. Salibas fokus i workshopen är att utveckla din individuella förmåga att presentera dig utifrån din situation, detta kommer att göras successivt genom övningar och återkommande feedback i gruppform.

Då denna workshop infaller kvällen innan mässan är detta ett perfekt tillfälle för dig att ladda upp inför alla möten med företagen!

Det bjuds även på en gratis större smörgås med brieost och dryck i samband med workshopen.

Video-och ljudinspelning är förbjuden på föreläsningen.


Tid

27 nov. 17:15-19:00

Plats

ACAS

Antal platser

20

Anmälan stänger:

27 nov 17:00

Mat erbjuds 🍴 Eventet är interaktiv 🗣️