Kvällsevent

Spelkväll med Etteplan

Etteplan bjuder in till spelkväll och middag på Linköpingskontoret i Mjärdevi!

Vi på Etteplan vill välkomna 20 studenter till en avslappnad spelkväll på Linköpingskontoret! Världen behöver bättre tekniska lösningar. Vi är övertygade om att det krävs ett öppet sinne för att lösa de stora utmaningar som världen står inför. Med dina idéer kan vi utvecklas, förstå och skapa fler innovationer. Vi älskar teknik och människor, gör du också det? Då skulle du förmodligen gilla att arbeta som teknikkonsult på Etteplan.

Vi är 3 400 ingenjörer och specialister på över 60 kontor över hela världen, varav 14 kontor i Sverige. Vi är alla olika men delar en stark tro på “Engineering with a difference”. Hos oss finns spännande och utvecklande uppdrag som ligger i teknikutvecklingens framkant inom sin bransch. Med djupgående erfarenheter från flera branscher tillämpar vi vårt tänkande på tre områden: Engineering, Software och Inbyggda system samt Teknisk Dokumentation. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter.

Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig nytt och trivs med att utvecklas med kollegor. Nyfiken på att bli en i vårt team? Ta tillfället, kom och bekanta dig med oss på en spelkväll på Linköpingskontoret. Vi bjuder på middag och underhållande aktiviteter i en avslappnad och trevlig miljö.

Varmt välkommen!


Tid

21 nov. 17:15-20:00

Plats

Teknikringen 8D, Mjärdevi.

Antal platser

20

Anmälan stänger:

21 nov 17:00

Mat erbjuds 🍴