Tidslinje 2020

11 maj

Intresseanmälan öppnar

Intresseanmälan innebär att ditt företag får möjlighet att uppge kontaktuppgifter och intresse till att delta i LINK-dagarna 2020.

Det finns även möjlighet att anmäla intresse för ytterligare marknadsföring, t.ex. sponsra med produkter och goodiebags, eller kanske anordna evenemang för studenterna. Vi är öppna för förslag! Efter deadline för anmälningen kommer en återkoppling ske, där vi meddelar vad vi kan erbjuda för ert företag.

För mer information och anmälan, skicka iväg ett mail till foretag@linkdagarna.se.

18 september

Intresseanmälan stänger

Från och med den 18:e september är anmälan till LINK bindande för utställare och det är inte längre möjligt att anmäla sig.

Avgift för avanmälan

Från och med den 18:e september är inte avanmälan längre kostnadsfri och kostar priset motsvarande halva priset för valt grundpaket.

Kompletterande anmälan öppnar

När intresseanmälan har stängts öppnas en kompletterande anmälan. Då får företag bl.a. möjlighet till att bekräfta önskemål, uppge namn på representanter, göra extrabeställningar inför mässan samt beställa bankett- och lunchbiljetter.

9 oktober

Kompletterande anmälan stänger

9:e oktober stänger kompletterande anmälan.

Ny avgift för avanmälan

Från och med den 9:e oktober kostar avanmälan priset motsvarande hela priset för valt grundpaket.

Innan LINK-dagarna

Företagsvärdskontakt

Då ert företag är anmält till LINK 2020 blir ni tilldelade en företagsvärd. Värden kontaktar er för att säkerställa detaljer i en eventuell kompletterande anmälan.

11 november

LINKedOn

LINKedOn är en sittning för att kickstarta LINK-dagarna. Under kvällen kommer det hållas en talkshow med våra samarbetspartners . Under evenemanget kommer det bjudas på underhållning och en tre-rätters buffé till samtliga anmälda. Kom och hjälp oss välkomna två veckor fullspäckade av roliga event kring data och IT!

11 - 25 november

LINK-dagarna

LINK-dagarna pågår under cirka två veckor och under den perioden har ni som företag möjlighet att anordna eller medverka på spännande evenemang för studenterna. Dessa företagsevenemang kan exempelvis vara lunchföreläsningar, träningspass, företagsbesök, gokart eller någon annan aktivitet.

Genom att arrangera ett evenemang får ni en bättre kontakt med studenterna och det är ett ett ypperligt tillfälle att berätta om er verksamhet. Anmäl intresse till att anordna ett företagsevenemang i den inledande anmälan för att få mer information samt tips och idéer.

26 november

Mässdagen

Mässdagen går av stapeln!

Banketten

Som avslutning på LINK-dagarna anordnas en storartad bankett på Linköping Konsert och Kongress. Banketten är till för företagsrepresentanter och studenterna som varit involverade i LINK. Kvällen kommer bjuda på en avslappnad stämning med bl.a. skickliga toastmasters och en tre-rätters middag.