Event

Engagera studenter för att få upp intresset för ert företag

Vi lyssnar gärna på era tankar kring event och bollar gärna vidare på era önskemål tills vi når en lösning som både kommer fungera bra för er och som vi tror studenterna kommer uppskatta.

Era tankar behöver inte alls vara konkreta! Vi har ett par riktiga idé-kläckare som finns tillgängliga för att jobba fram alla detaljer.

Exempel på event

Lunchföreläsning

En lunchföreläsning går ut på att ert företag kommer till universitetet och håller ett föredrag under studenternas lunchrast (12:15 - 13:00) om t.ex. er verksamhet och vad ni letar efter hos studenterna. Ni sponsrar då studenterna med en måltid, vilket brukar vara väldigt populärt.

Frukostföreläsning

En annan variant på den klassiska lunchföreläsningen är en frukostföreläsning, som istället hålls någon gång under förmiddagen men i övrigt innebär samma sak.

Pub/företagskväll

Lite lösare koncept där ni som företag bjuder in studenterna till en kvällsaktivitet. Vissa väljer att bjuda in till sitt kontor och hålla föredrag liknande lunchföreläsningen, och sedan bjuda på mat, öl/cider och mingel. Andra (som kanske inte har kontor i Linköping) bokar populära pub:ar eller liknande lokaler och bjuder till en mer avslappnad miljö där studenter och företagsrepresentanter blandas fritt. Oavsett variation brukar dessa kvällar vara väldigt uppskattade både bland studenter och företag eftersom det ger ett naturligt tillfälle för mingel och mer långdragna konversationer som mässan kanske inte kan erbjuda.

Det finns även möjlighet för ert företag att anordna fristående aktiviteter, vilket är en riktigt bra möjlighet för era företagsrepresentanter att ha mer avslappnade och minnesvärda konversationer med studenter som LINK riktar sig mot. Ett par exempel på populära sådana följer nedan, men vi är så klart redo att anpassa oss efter era önskemål.

Vänligen notera att alla tilläggstjänster måste förbeställas vid kompletterande anmälan.