Tidslinje 2020

21 september

Intresseanmälan öppnar

Intresseanmälan innebär att ditt företag får möjlighet att uppge kontaktuppgifter och intresse till att delta i LINK 2020.

För mer information och anmälan, skicka iväg ett mail till [email protected].

9 oktober

Intresseanmälan stänger

Från och med den 9 oktober är anmälan till LINK bindande för intresseanmälda och det är inte längre möjligt att anmäla sig.

Avgift för avanmälan

Från och med den 9 oktober är inte avanmälan längre kostnadsfri och kostar priset motsvarande halva priset av grundpaketet.

Kompletterande anmälan öppnar

När intresseanmälan har stängts öppnas en kompletterande anmälan. Då får företag bl.a. möjlighet till att bekräfta önskemål, ange information om företaget som ska upp på hemsidan, göra extrabeställningar etc.

Kompletterande anmälan stänger

Ett antal dagar efter den 9 oktober så stänger kompletterande anmälan och då kostar avanmälan priset motsvarande hela priset för grundpaketet.

Planering av LINK-dagarna

Om ert företag har valt att vara med under LINK-dagarna genom att hålla i event, kontaktsamtal eller coffee meetings så kommer ni att bli kontaktade av oss för att planera dessa.

11 november

LINKedOn

LINKedOn är en sittning för att kickstarta LINK-dagarna. Under evenemanget kommer det bjudas på underhållning och en tre-rätters buffé till samtliga anmälda. Kom och hjälp oss välkomna två veckor fullspäckade av roliga event kring data och IT!

11 - 26 november

LINK-dagarna

LINK-dagarna pågår under cirka två veckor och under den perioden har ni som företag möjlighet att anordna eller medverka på spännande evenemang för studenterna. Dessa evenemang kan vara olika typer av event, kontaktsamtal eller coffee meetings.

Genom att vara med på dessa får ni en bättre kontakt med studenterna och det är ett ett ypperligt tillfälle att berätta om er verksamhet. Anmäl intresse till att anordna ett event under LINK-dagarna i intresseanmälan för att få mer information samt tips och idéer.

27 november

Banketten

Som avslutning på LINK-dagarna anordnas en storartad bankett på Torn1. Banketten är till för alla i LINK-kommittén, alla LINK-värdar och alla företag med i LINK 2020. Kvällen kommer bjuda på en avslappnad stämning med bl.a. skickliga toastmasters och en tre-rätters middag.