Organisationen

Två veckor av events och många möjligheter

LINK är en projektgrupp tillhörande D- och Y-sektionen på Linköpings universitet. Detta betyder dock inte att vi begränsar oss till studenter på dessa program. Många som deltar i LINK-dagarna som besökare, värdar eller i kommittén kommer från andra program med koppling till data och IT på Linköpings universitet som vi riktar oss mot.

Varje år väljs en kommitté bestående av engagerade studenter ut som tillsammans hjälps åt att planera och utföra LINK-dagarna. I år består kommittén av nästan 30 personer. Utöver det får vi hjälp av flera värdar. För mer information om kommittén och för våra kontaktuppgifter, navigera gärna till sidan Kontakt.

Datateknologsektionen

Datateknologsektionen, även kallad D-sektionen, är en studentdriven förening för studenter vid LiU som studerar civilingenjörsprogrammen i datateknik, informationsteknologi och mjukvaruteknik samt kandidatprogrammet i innovativ programmering.

Y-sektionen

Sektionen för teknisk fysik och elektroteknik, även kallad Y-sektionen, är en studentdriven förening för studenter vid LiU som studerar civilingenjörsprogrammen i teknisk fysik och elektroteknik samt medicinsk teknik.