Arrangera event

Engagera studenter för att få upp intresset för ert företag

Vi lyssnar gärna på era tankar kring event och bollar gärna vidare på era önskemål tills vi når en lösning som både kommer fungera bra för er och som vi tror studenterna kommer uppskatta.

Era tankar behöver inte alls vara konkreta! Vi har ett par riktiga idé-kläckare som finns tillgängliga för att jobba fram alla detaljer.

Exempel på event


CASE-kväll

Studenter får tillsammans i grupper möjlighet till att ta sig an ett eller flera problem som företaget har tänkt ut i förväg. Representanter från organisationen får då vägleda och hjälpa studenterna att diskutera och komma fram till lösningar.

Företagskväll

Företaget bjuder in studenter till en härlig, rolig eller inspirerande kvällsaktivitet som kan vara i princip vad som helst. Exempelvis kan det vara bowling, besök på kontoret, escape room, ölprovning, prison island, go kart eller klättring. Företaget bjuder då på mat och dryck utöver aktiviteten.

Lunchföreläsning

En lunchföreläsning går ut på att ert företag kommer till universitetet och håller ett föredrag under studenternas lunchrast (12:15 - 13:00) om t.ex. er verksamhet och vad ni letar efter hos studenterna. Ni sponsrar då studenterna med en måltid, vilket brukar vara väldigt populärt.

Frukostföreläsning

En annan variant på den klassiska lunchföreläsningen är en frukostföreläsning, som istället hålls någon gång under förmiddagen men i övrigt innebär samma sak.

Kontaktsamtal

Som en mer avslappnad form av “arbetsintervju” där en representant från företaget och studenten kan prata och ställa frågor till varandra.

Montermys

Ett utmärkt tillfälle att synas tillsammans med LINK under tiden då LINK:s kommande event och mässa marknadsförs. Ert företag eller organisation kommer då stå i Colosseum på LiU under en lunch där ni håller i en lunchtävling och får chans att mingla med studenter och marknadsföra organisationen och eventuellt event kommer senare.

Pub (After School)

Företaget kan också få möjlighet till att bjuda in studenter till pub-kväll genom att boka en pub eller liknande lokal där det bjuds på mat och dryck i en avslappnad miljö. Studenter och företagsrepresentanter kan då blandas och mingla på ett mer naturligt sätt än vad som är möjligt i andra miljöer. Det öppnar även upp möjligheten att ha längre och mer personliga konversationer än vad som är möjligt på exempelvis LINK-mässan.

Det finns även möjlighet för ert företag att anordna fristående aktiviteter, vilket är en god möjlighet för era företagsrepresentanter att ha mer avslappnade och minnesvärda konversationer med studenter som LINK riktar sig mot. Ett par exempel på populära sådana följer ovan, men vi är så klart redo att anpassa oss efter era önskemål.

Vänligen notera att alla tilläggstjänster måste förbeställas vid kompletterande anmälan.