Arrangera event

Engagera studenter - Arrangera event

I och med covid-19 kommer eventen givetvis att anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner. Vi månar om allas hälsa och säkerhet och strävar efter att genomföra LINK-dagarna även under speciella omständigheter!

Under LINK-dagarna finns det möjlighet för ert företag att anordna ett event där ni kan komma närmare studenterna och interagera i en mer avslappnad miljö. Nedan listas ett par exempel på populära event, men vi är självfallet flexibla och anpassar oss gärna efter era önskemål! Målet är att såväl studenter som företagsrepresentanter ska få en minnesvärd och inspirerande upplevelse.

Era tankar behöver inte alls vara konkreta! Vi har ett par riktiga idé-kläckare som finns tillgängliga för att jobba fram alla detaljer.

Exempel på event


Digital Lunchföreläsning

En lunchföreläsning går ut på att ni digitalt håller en presentation under studenternas lunchrast (12:15 - 13:00) om t.ex. er verksamhet och vad ni letar efter hos studenterna. Ni sponsrar studenterna med presentkort till hemleverans av mat.

Företagskväll

Företaget bjuder in studenter till en rolig och inspirerande kvällsaktivitet där endast fantasin sätter gränser. Exempelvis skulle en kväll kunna bestå av besök på kontoret, CASE, bowling, escape room, ölprovning, go kart eller gruppträning. Företaget bjuder då på mat och dryck utöver aktiviteten.

Digitalt event

I och med Covid-19 vill vi introducera möjligheten för digitala event under LINK-dagarna. Även här är det endast fantasin som sätter gränser för hur det kan se ut. Ett exempel skulle kunna vara ett gaming-event, brädspel online, uppvisning av projekt eller kodstuga. Företaget sponsrar med presentkort till hemleverans av mat.

Frukostevent

Här har ni möjlighet till ett intimt event under dagens tidigare timmar. Eventet kan exempelvis vara morgonyoga och en fin frukostpåse eller en helgbrunch på stan. Är ni hellre sugna på en frukostföreläsning kan det givetvis ordnas, denna skulle då arrangeras som ett digitalt event.

Montermys

Ett utmärkt tillfälle att synas tillsammans med LINK under tiden då LINK:s kommande event marknadsförs. Ert företag eller organisation kommer då stå på LiU under under exempelvis en lunch där ni håller i en lunchtävling. Där får ni chans att mingla med studenter och marknadsföra organisationen och eventuellt ytterligare event ni håller under LINK-dagarna.

Pubkväll

Företaget kan också få möjlighet till att bjuda in studenter till pubkväll genom att boka en pub eller liknande lokal där det bjuds på mat och dryck i en avslappnad miljö. Studenter och företagsrepresentanter kan då blandas och mingla(coronavänligt) på ett mer naturligt sätt än vad som är möjligt i andra miljöer.